Bouwbedrijf Swart hoofdsponsor Easterbarren 2014

Bouwbedrijf Swart hoofdsponsor Easterbarren 2014

Elk jaar vindt er op de laatste zaterdag van augustus in Eastermar een grootschalig vrijwilligersproject plaats, nl. straatfestival Easterbarren.
Met 13 podia verspreid door het centrum van het dorp kan het publiek zich de hele middag en avond vermaken met livemuziek, theater, beeldende kunst en diverse acts. Er komen een kleine 10.000 bezoekers op af. De reden hiervoor is de gratis entree samen met een aantrekkelijk programma.

Het Easterbarren is een uniek gebeuren omdat er ongeveer 300 vrijwilligers uit Eastermar aan mee werken om het festival mogelijk te maken. Zelfs de bewoners van de plaatselijke bejaardenflat worden ingezet om bijv. broodjes te smeren voor artiesten en vrijwilligers.

Ons bouwbedrijf is net als het Easterbarren een organisatie dat zich midden in de samenleving van Eastermar profileert. Veel mensen die bij ons werken hebben een relatie met Eastermar omdat ze er wonen of anders. We vinden het van groot belang dat dit evenement plaats kan vinden omdat het inwoners en gasten in ons dorp met elkaar verbindt en het een enorme bijdrage levert aan de positieve uitstraling van ons dorp. Daarom zijn we voor de komende twee edities van het Easterbarren gráág hoofdsponsor.

Zie ook onze sponsoringpagina op deze website