Geen stress

Geen stress

Geen stress tijdens het bouwen van je nieuwe woning; het klinkt als een droom. Een droom die uitkwam voor Geale en Thea Tadema in Eastermar.

Oud & Nieuw
De bloeiende fruitbomen in de tuin zijn stille getuigen uit de tijd dat aan de Torenlaan in Eastermar een rozenkwekerij zat. Tegenwoordig horen de prachtige bomen in de tuin van Gaale en Thea Tadema. “In de zomer hebben we appels, pruimen, druiven en peren. Dat is echt een cadeautje”, lacht Thea. “Het contrast is prachtig. Oud en nieuw komen hier samen. We waren meteen verliefd op de plek. En wat is er mooier dan je eigen droomwoning bouwen in het dorp waar je bent opgegroeid.”

Geen stress
Ruim drie jaar wonen Geale en Thea in hun droomwoning, gebouwd door bouwbedrijf Swart. “We woonden hiervoor aan de andere kant van de weg”, wijst Geale. “Vanuit de woonkamer konden we het bouwproces van ons nieuwe huis op de voet volgen. Regelmatig liepen we met de kinderen naar de werkplaats van Bouwbedrijf Swart om te zien hoever onze woning al was. Er zijn maar weinig mensen die zo relaxed een woning hebben laten bouwen. We hebben geen moment stress gehad.”

Als een jas
Persoonlijke service en maatwerk; het is het visitekaartje van Bouwbedrijf Swart. “Deze woning hebben we van a tot z gebouwd in onze eigen werkplaats”, verteld Taeke Offringa.”Op basis van de wensen van Geale en Thea ontstond de bouwtekening, waarbij alles mogelijk was. Wij kiezen bewust niet voor een cataloguswoning, zoals je tegenwoordig veel ziet. Een droomhuis bouw je maar een keer, dus dan moet je het ook goed doen. Zo krijg je een woning die past als een jas”.

Bron: Magazine, Burgum heeft meer