Bouwbedrijf Swart; trotse sponsor van de Hengstenkeuring 2020

Bouwbedrijf Swart; trotse sponsor van de Hengstenkeuring 2020

Onze paradepaardjes… Al meer dan 120 jaar is Bouwbedrijf Swart dé veelzijdige aannemer uit Eastermar. Wij begeleiden bouwprojecten van ontwerp tot oplevering, zowel in woningbouw, utiliteitsbouw en projectontwikkeling. Of het nu gaat om nieuwbouw, houtskeletbouw, verbouw, onderhoudswerk of restauratie, wij staan garant voor een hoge kwaliteit. Want vakmanschap is het hart van ons bedrijf.

De hengstenkeuring staat zaterdag 11 januari in het teken van de ingeschreven stamboekhengsten. Met meerdere hoogtepunten waaronder het kampioenschap oudere hengsten, jongere hengsten en het algeheel kampioenschap. Het programma wordt afgewisseld met enkele showrubrieken en de presentaties van de voor het Centraal Onderzoek aangewezen jonge hengsten.

Op 9 en 10 januari spelen tientallen Friese paarden een glanzende hoofdrol tijdens de 5th Edition van de concert- en showproductie FRIESIAN PROMS 2020. Naast deze bekende artiesten treden minder bekende artiesten en acts op, uitgebreid met paarden optredens die u zullen verrassen met ongewone combinaties.

Meer info op www.kfps-presenteert.nl

 

Hengstenkeuring 2020

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]