Terugkijken op verbouwing

Terugkijken op verbouwing

In 2014 hebben we voor de familie Huizinga uit Burgum een nieuwe uitbouw aan de achterkant van de woning gemaakt. De nieuwe ruimtes (keuken, slaapkamer en badkamer) zijn allemaal ruim en, heel belangrijk, rolstoelvriendelijk. Met mevrouw Huizinga kijken we terug op het verloop van de verbouwing.

Waarom heeft u destijds de keuze voor Bouwbedrijf Swart gemaakt.
Wij hebben eerder werkzaamheden door een bouwbedrijf uit Burgum laten doen. Maar omdat dit bedrijf niet meer bestaat zijn we om ons heen gaan kijken. Jullie bouwbedrijf werd ons aangeraden en daar hebben we absoluut geen spijt van. Niet alleen over het resultaat maar ook over die 6 weken dat de mannen van Swart hier aan het werk zijn geweest.

Hoe waren die weken tijdens de bouw?
Zo’n verbouwing zorgt voor een flinke inbreuk op de dagelijkse gang van zaken hier in huis. Maar dat ging geweldig. Alles ging in goed overleg en rommel werd direct opgeruimd. Met name Siebe Tolsma, de man die de leiding had, was voor ons een held. De aanleiding voor de verbouwing was niet leuk maar hij hielp ons om de juiste beslissingen te nemen en bedacht slimme oplossingen om in een beperkte ruimte toch alle wensen te kunnen realiseren.

De verbouwing is nu al een poosje klaar. Nog altijd tevreden?
We zijn er nog elke dag heel blij mee, ook over de kwaliteit. Om een voorbeeld te noemen; toen jullie klaar waren moest onze nieuw bestelde keuken worden geplaatst. Ik had het keukenbedrijf een plattegrond gegeven die Siebe had gemaakt. Bij het plaatsen bleek dat alles exact klopte; alle aan- en afvoeren enz. zaten in werkelijkheid precies op de plek zoals op de tekening aangegeven. De keuken was in no-time geïnstalleerd!

Tags:
,