Dierenartsenpraktijk

home black rect
PLAN

Nieuwbouw Dierenartsenpraktijk Tusken Diken en Feanen

Wij hebben in opdracht van Familie Roest een nieuwe praktijkpand gerealiseerd voor dierenartsenpraktijk Tusken Diken en Feanen in Drogeham. Het was voor ons een prachtige opdracht. Dierenartsenpraktijk Tusken Diken en Feanen heeft vestigingen in Drogeham, Surhuisterveen en De Westereen. Aan de Lândyk, bij de kruising met de Skieppedrifte, is een volledig nieuw praktijkpand gerealiseerd. Gezien de bereikbaarheid is dit een flinke vooruitgang in vergelijking met de oude situatie aan de Lytse Wei. In het nieuwe pand zijn nu o.a. een cursusruimte, een röntgenruimte, een laboratorium, een trimsalon, twee operatiekamers, twee behandelkamers en een opvang voor gezelschapsdieren. Ook de parkeervoorzieningen zijn nu veel ruimer dan op de huidige locatie. Het ontwerp van het pand is van architect Gee Jansen. www.tuskendikenenfeanen.nl

home black rect
PLAN

Aan De Roef 23 hebben wij in opdracht van Dratex bv een nieuw kantoorpand gerealiseerd. Het was voor ons wederom een mooie opdracht.

Na de sloop van het voormalig pand is het nieuwe kantoorpand gerealiseerd. In het nieuwe pand zijn o.a. diverse kantoorunits, vergaderruimten, wachtruimtes, studio en kantine gerealiseerd. Het ontwerp van het pand is van Auke J. de Vries Architekten bv uit Drachten.