8 juni Open dag techniek bij Bouwbedrijf Swart

8 juni Open dag techniek bij Bouwbedrijf Swart

Bekijk ons bedrijf van binnen, van buiten en… van boven!

Op zaterdag 8 juni kunt u bij verschillende technische bedrijven in Tytsjerksteradiel een kijkje komen nemen.

Eén van die bedrijven is Bouwbedrijf Swart te Eastermar. Tussen 10.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom aan de Grote Hornstweg 19-D.
Bezoekers krijgen een rondleiding door het bedrijf, voorlichting over houtskeletbouw en kunt u aan de medewerkers alle mogelijke vragen stellen. Natuurlijk staat de koffie klaar en neem vooral uw kinderen mee want die kunnen zich prima vermaken op het opgestelde luchtkussen.

Neem uw camera mee en maak gebruik van deze unieke kans!

Op het terrein van Bouwbedrijf Swart staat zaterdag een kraan opgesteld waarmee u gratis mee naar boven kunt. Tientallen meters boven de grond kunt u genieten van het prachtige uitzicht over Eastermar en omstreken. Alleen dát is al een reden om zaterdag naar Bouwbedrijf Swart te komen!

 


Tijdens de Open dag Techniek is er voor jong en oud van alles te doen, zien en beleven. Bij de verschillende bedrijven kunt u rondleidingen volgen en meedoen aan verschillende activiteiten.  Zie voor alle informatie www.opendagtechniek.nl. Tijdens de  Open dag Techniek is er speciaal aandacht voor jongeren die geïnteresseerd zijn in het volgen van een technische opleiding.

We staan 8 juni voor u klaar, u bent van harte welkom!